14:36 30.11.2020

У Бердянську 12-річного хлопчика підпалили друзі заради зйомки "крутого" відео - поліція

2 хв читати
У Бердянську 12-річного хлопчика підпалили друзі заради зйомки "крутого" відео - поліція

У Бердянську (Запорізька область) поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підпалу 12-річного хлопчика.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області, 29 листопада приблизно о 1-й годині ночі до поліції надійшло повідомлення з міської лікарні про те, що до них доставили 12-річну дитину з опіками тіла різного ступеня тяжкості.

"Потерпілий розповів правоохоронцям, що опіки дістав унаслідок підпалу, який вчинили його друзі. Працівники поліції з’ясували, що хлопець добровільно на це погодився, адже вся компанія намагалася зробити "круте" відео. Для цього двоє однолітків потерпілого зібралися за місцем мешкання одного з них, коли нікого з дорослих не було вдома, облили хлопця спиртом та підпалили. Весь процес знімали на телефон", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, за словами підлітків, вони сподівалися лише на вогонь, без опіків. Потім загасили товариша у ванній кімнаті, і, злякавшись скоєного, відвели його додому.

"Карету швидкої допомоги викликала вже мати хлопця. Наразі дитина з тілесними ушкодженнями у вигляді термічного опіку 2-го ступеня 30% тіла перебуває в реанімаційному відділенні Бердянської дитячої міської лікарні", - розповіли в поліції.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Співробітники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду з батьками дітей щодо посилення контролю за їхнім вихованням і передали інформацію про зазначену подію до відділу служби у справах дітей Бердянської міської ради.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА