07:46 01.12.2020

Блок Кернеса висуне на пост глави Харківської облради його нинішнього керівника

1 хв читати
Блок Кернеса висуне на пост глави Харківської облради його нинішнього керівника

"Блок Кернеса - Успішний Харків" має намір запропонувати обрати головою Харківської облради його нинішнього керівника Сергія Чернова, заявив обраний депутат облради VIII скликання Степан Масельський.

"Наша партія буде пропонувати на посаду голови облради Сергія Чернова - він вже має колосальний досвід і зможе швидко і професійно організувати роботу депутатського корпусу", - цитує Масельського прес-служба партії.

За його словами, "Блок Кернеса" пропонував провести першу сесію 4 грудня, а не 11 грудня, як вирішив облвиборчком.

"Часу на "розкачку" у нас не залишилося, потрібно включатися в роботу вже зараз. Перш за все, ми повинні вибрати керівництво обласної ради та сформувати постійні комісії ... Крім того, потрібно прийняти бюджет на наступний рік, затвердити цільові програми, від яких залежить стабільна робота соціальної сфери", - пояснив позицію партії Масельський.

Як повідомлялося, в Харківську облраду VIII скликання пройшли 5 політичних сил. "Блок Кернеса - Успішний Харків" буде представлений 46 депутатами, ОПЗЖ - 29. "Слуга народу" і "Блок Світличної "Разом" отримали по 17 мандатів, а Європейська солідарність - 11.

Сергій Чернов обирався депутатом Харківської облради V, VI, VII і VIII скликань. З жовтня 2008 року є беззмінним головою облради.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА