17:11 01.12.2020

Біля будівлі ВР сталася невелика штовханина, поліція просить учасників мітингів не вдаватися до провокацій

1 хв читати
Біля будівлі ВР сталася невелика штовханина, поліція просить учасників мітингів не вдаватися до провокацій

Поліція Києва закликає учасників масових заходів не вдаватися до провокаційних протиправних дій біля будівлі Верховної Ради.

Як повідомляє у вівторок відділ комунікації поліції Києва, осіб, які порушують громадський порядок, правоохоронці в межах компетенції притягатимуть до відповідальності.

Зазначається, що учасники акції перекрили дорогу та заважають депутатам безперешкодно залишити територію парламенту.

"На неодноразові попередження правоохоронців припинити протиправні дії та не порушувати правопорядок учасники акції не реагували. Відтак поліцейські частково відтіснили громадян і зробили коридор для проходу народних депутатів до ВРУ. У цей момент між учасниками акції та правоохоронцями відбулася невелика штовханина", - йдеться у повідомленні на сайті поліції.

Згідно з повідомленням правоохоронців, інша група пікетувальників на вулиці Шовковичній біля комітетів ВР заблокувала рух автомобілів для в'їзду та виїзду. Наразі на місці події поліцейські проводять із учасниками акції превентивну роботу, щоб відновити правопорядок.

"Правоохоронці вкотре закликають організаторів та учасників заходів не вдаватися до провокативних протиправних дій і не порушувати вимог чинного законодавства", - йдеться у повідомленні.

Раніше поліція Києва повідомила про можливе обмеження дорожнього руху окремими центральними вулицями Києва, зокрема на вул. Грушевського, у зв'язку з проведенням масових заходів у столиці.

:

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА