10:12 02.12.2020

Слідчого ДБР, поліцейського і позаштатного радника голови Полтавської ОДА судитимуть за спробу обманом заволодіти $80 тис.

1 хв читати
Слідчого ДБР, поліцейського і позаштатного радника голови Полтавської ОДА судитимуть за спробу обманом заволодіти $80 тис.

Прокурори Офісу генпрокурора скерували до суду обвинувальний акт щодо слідчого розташованого в Полтаві територіального управління ДБР і двох осіб за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману, несанкціонованої зміни оброблюваної в автоматизованих системах інформації, а також складення та видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів.

"Розслідуванням встановлено, що слідчий за попередньою змовою із колишніми правоохоронцем та позаштатним радником голови Полтавської облдержадміністрації намагались шляхом обману заволодіти грошовими коштами потерпілого в сумі $80 тис. За вказану суму вони обіцяли нібито активізувати слідчим ДБР досудове розслідування у кримінальному провадженні за заявою потерпілого, у тому числі проведення слідчих, негласних слідчих та інших процесуальних дій", - повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора в середу.

Під час отримання частини грошових коштів - $40 тис. слідчого ДБР разом із двома спільниками затримали.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА