10:07 04.12.2020

Мітингувальники перекрили рух вулицею Грушевського в центрі Києва - патрульна поліція

1 хв читати
Мітингувальники перекрили рух вулицею Грушевського в центрі Києва - патрульна поліція

Учасники масової акції в урядовому кварталі в центрі Києва у п'ятницю вранці перекрили автомобільний рух вул. Грушевського, повідомляє патрульна поліція.

"Мітингарі перекрили рух вулицею Грушевського в обох напрямках (від Кріпосного провулка до Європейської площі, а також виїзд на вулицю Інститутську)", - йдеться в повідомленні Патрульної поліції в Telegram-каналі.

У свою чергу в Нацполіції України повідомили, що поліцейські взяли під посилену охорону центральну частину столиці.

"Правоохоронці забезпечують публічну безпеку та правопорядок під час проведення заходів за масової участі громадян у середмісті Києва", - йдеться в повідомленні на сторінці в соцмережі Facebook.

Так, до охорони правопорядку залучені працівники структурних підрозділів поліції та військовослужбовці Національної гвардії України. Щоб не допустити жодних правопорушень та забезпечити мирне проведення заходів, представники поліції діалогу та інших профільних служб проводять з учасниками акції превентивну, профілактично-роз’яснювальну роботу.

"Водночас інформуємо, що у зв’язку з заходами можливе обмеження дорожнього руху окремими центральними вулицями столиці, тому закликаємо водіїв завчасно планувати свої маршрути з урахуванням цієї інформації", - додали в Нацполіції.

Джерело: https://www.facebook.com/UA.National.Police/posts/2744046355850161

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА