11:42 05.12.2020

Поліцейські встановлюють обставини травмування нардепа на сесії Одеської облради

2 хв читати
Поліцейські встановлюють обставини травмування нардепа на сесії Одеської облради

Одеські правоохоронці почали службове розслідування інформації про можливу причетність поліцейського до травмування народного депутата під час сесії Одеської обласної ради.

Як повідомляється на сайті Нацполіції, про подію, яка сталася в п'ятницю під час сесії Одеської обласної ради, в поліцію повідомили медики.

"За їхньою інформацією, в приміщенні облради вони надали медичну допомогу народному депутату, яка звернулася до них з забоєм плеча. За словами жінки, тілесні ушкодження вона отримала від поліцейського під час конфлікту з бійкою, який виник під час сесії облради між депутатами з різних партій і для припинення якого на місце події прибули поліцейські", - наголошується в повідомленні.

Сама депутат в поліцію не зверталася. У разі надходження від неї заяви буде вирішуватися питання про правову кваліфікацію події.

"За цим повідомленням буде призначено службове розслідування. Якщо буде встановлена причетність правоохоронця до травмування народної обраниці, буде вжито найсуворіших заходів", – зазначив начальник поліції регіону Олег Бех.

Також встановлено, що під час локалізації конфлікту тілесних ушкоджень зазнав один із правоохоронців. Для надання допомоги його з саднами та забоями руки каретою швидкої допомоги доставили до медичного закладу.

Особи невідомих, які завдали правоохоронцю тілесних ушкоджень під час виконання ним службових обов'язків, встановлюються.

За фактом насильства щодо співробітника правоохоронного органу вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Як повідомляє сайт Одеської облради, перша сесія облради, проведення якої було заплановано на 11.00 4 грудня, почалася тільки о 23.00.

До цього часу трибуна і президія сесійної зали були заблоковані. "Депутати вимагали зареєструвати 9 членів політичної партії "За майбутнє". Після виконання умов, пленарне засідання було відкрито", - наголошується в повідомленні.

За інформацією прес-служби облради, у зв'язку з тим, що електронна система голосування вийшла з ладу, новообрані депутати проводили голосування підняттям рук.

Головою облради був обраний представник Партії "Слуга народу" Григорій Діденко. Його першим заступником – депутат обласної ради від ВО "Батьківщина" Олег Радковський.

За інформацією Інтернет-видання "Думська", Діденка підтримали 44 депутати, представника ОПЗЖ Вадима Шкарівського — 40.

До Одеської облради увійшли 24 депутати від Партії "Опозиційна платформа – За життя", 16 депутатів від "Слуги народу", 11 депутатів – "Довіряй справам", 10 – від "Європейської солідарності", 10 – "За майбутнє", 7 – від ВО "Батьківщини" і 6 від "Партії Шарія".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА