07:36 17.01.2021

У Донецькій області застрелено правопорушника, який намагався втекти з місця злочину і травмував правоохоронця

2 хв читати
У Донецькій області застрелено правопорушника, який намагався втекти з місця злочину і травмував правоохоронця

У Донецькій області, під час втечі з місця злочину, правоохоронцями застрелений порушник, потерпілого поліцейського госпіталізовано, повідомили в поліції Донецької області.

"Наряд поліції викрив групу осіб у незаконній порубці лісу на території Маріуполя. Один із лісорубів хотів втекти на автомобілі та скоїв наїзд на поліцейського. Для зупинки машини правоохоронці застосували вогнепальну зброю, в результаті чого водій був смертельно травмований", - сказано в повідомленні на сайті відомства в суботу ввечері.

За інформацією прес-служби, пригода сталася на околиці сел. Сартана поблизу Маріуполя, де під час патрулювання група реагування поліції викрила осіб, які здійснювали незаконну порубку лісу. На місце була викликана слідчо-оперативна група.

Поліцейські виявили чотирьох лісорубів і автомобіль "Газель", який порушники використовували для протиправної діяльності.

Під час документування кримінального злочину один із чоловіків, 1987 р.н., намагався втекти з місця злочину на автомобілі. На вимоги зупинитися водій не відреагував і збив поліцейського.

У відомстві наголосили, що відповідно до ст. 46 Закону України "Про Національну поліцію" правоохоронці застосували зброю для зупинки авто шляхом його пошкодження. При цьому куля потрапила в водія.

Обставини події перевіряються.

За фактом смертельного поранення чоловіка Головним управлінням Нацполіції в Донецькій області розпочато службове розслідування.

"Постраждалого правоохоронця доправили в лікарню, ступінь тяжкості тілесних ушкоджень встановлюється", - уточнили в поліції.

За фактом травмування поліцейського відкрито кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

Сирський про потребу в "мобілізації 500 тис.": Після аудиту це число суттєво зменшено

Приїждже російське населення повинне буде виїхати з Криму й інших окупованих територій - Ташева

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА