21:27 18.01.2021

Зеленський підписав указ про затвердження персонального складу Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва

1 хв читати
Зеленський підписав указ про затвердження персонального складу Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва

Президент України Володимир Зеленський підписав указ №18 / 2021 "Про персональний склад Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва" і затвердив цей склад, повідомила прес-служба Офісу президента.

Згідно з документом, очолила Раду заступник керівника Офісу президента України Юлія Свириденко. Секретарем призначили генерального директора директорату з питань економічної політики ОП Олену Дьяченко.

"Глава держави своїм указом № 582/2020 від 22 грудня 2020 року утворив Раду з питань сприяння розвитку малого підприємництва з метою сприяння налагодженню конструктивної взаємодії органів державної влади та представників малого підприємництва та їхніх громадських об'єднань", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, керівник ОП Андрій Єрмак під час першого засідання Ради, яке відбулося в кінці грудня в Офісі президента, закликав учасників максимально швидко організувати роботу Ради, надати пропозиції щодо її персонального складу та в стислі терміни підготувати рішення щодо вирішення нагальних проблемних питань малого підприємництва. Потім ці пропозиції передадуть для розгляду Національній раді реформ.

Єрмак зазначив, що має бути побудований ефективний діалог з підприємцями для виправлення помилок і напрацювання конструктивних рішень.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА