15:21 19.01.2021

Рада може ухвалити закон про референдум 26-27 січня - Корнієнко

1 хв читати
Рада може ухвалити закон про референдум 26-27 січня - Корнієнко

Верховна Рада може 26-27 січня ухвалити в другому читанні та в цілому законопроект №3612 про народовладдя через референдум, повідомив перший заступник голови парламентської фракції "Слуга народу", лідер однойменної партії Олександр Корнієнко.

"Я розділив би на кілька важливих блоків (законопроекти, які ВР планує розглянути протягом 26-29 січня - ІФ). Перший блок - це і наша програмна обіцянка, і те, за що ми багато боролися, - це народовладдя, і той самий закон про референдум, який уже майже півроку опрацьовувався, погоджений з усіма міжнародними інституціями, українськими експертами. Він буде цього тижня на порядку денному. Здається, прямо у вівторок. Тобто, думаю, у вівторок-середу (26-27 січня - ІФ) ми зможемо проголосувати законопроект про референдум, і відкрити можливість для всеукраїнських референдумів", - сказав Корнієнко в ефірі телеканалу "Україна 24".

Верховна Рада ухвалила в першому читанні президентський законопроект №3612 про народовладдя через всеукраїнський референдум 18 червня 2020 року.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА