11:41 22.01.2021

Україна хоче домовитися про взаємне визнання свідоцтв моряків із Португалією

1 хв читати
Україна хоче домовитися про взаємне визнання свідоцтв моряків із Португалією

Україна зацікавлена у взаємному визнанні свідоцтв моряків і розвитку морського транспортного сполучення з Португалією, повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури України в п'ятницю.

"Для України залишається актуальним опрацювання проекту угоди між Кабінетом Міністрів та урядом Португальської Республіки про морське транспортне сполучення, а також меморандуму про взаєморозуміння між Морадміністрацією та Інститутом портового та морського транспорту Португальської Республіки щодо взаємного визнання свідоцтв моряків, проект якого наразі готується до передачі португальській стороні", - йдеться в повідомленні з посиланням на міністра інфраструктури України Владислава Криклія.

Ці питання Криклій обговорив під час зустрічі з послом Португалії в Україні Антоніо Вашку Алвеш Машаду в Києві в п'ятницю.

Сторони обговорили перспективи співпраці двох країн за різними інфраструктурними напрямами, зокрема в авіації і транспорті.

Участь у заході також взяли заступник міністра інфраструктури України з питань євроінтеграції Наталія Форсюк, представники Посольства Португалії в Україні та Мінінфраструктури.

Криклій позитивно відзначив двосторонню співпрацю обох країн у сфері транспорту й наголосив на відсутності проблемних питань дозволів на міжнародні автоперевезення.

Сторони також обговорили співпрацю у сфері цивільної авіації, зокрема сталий розвиток регулярного повітряного сполучення між двома країнами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА