12:31 22.01.2021

У Києві біля Інституту культури напали на журналістів

1 хв читати

Троє журналістів зазнали нападу в четвер увечері на вул. Коновальця в Печерському районі Києва, коли поверталися додому, повідомляється на сторінці Міністерства внутрішніх справ України у Facebook.

"Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення від представників ЗМІ про конфлікт на вулиці Євгена Коновальця... Правоохоронці встановили, що троє журналістів поверталися додому. Між будинками на вулиці Євгена Коновальця між ними та невідомими особами виник конфлікт, в результаті якого невідомі нанесли тілесні ушкодження представникам ЗМІ та втекли. На місці події журналісти надали пояснення правоохоронцям та звернулися по медичну допомогу до лікарні. Двоє потерпілих написали заяви про вчинення правопорушення", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в п'ятницю.

За фактом події розпочато кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють усіх учасників події.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах, постраждалі - співробітники "Радіо Свобода", напад не був пов'язаний з їхньою професійною діяльністю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА