10:22 24.01.2021

Зеленський привітав співробітників зовнішньої розвідки з професійним святом

1 хв читати
Зеленський привітав співробітників зовнішньої розвідки з професійним святом

Президент України Володимир Зеленський привітав співробітників і ветеранів зовнішньої розвідки України з професійним святом.

"Це свято — не просто повернення власної історії і традицій, а й визнання державою вашого величезного внеску у зміцнення її національної безпеки. Нині українська розвідка відстоює і незалежність, і соборність України. Саме в нашій країні сьогодні вирішується майбутнє євроатлантичної безпеки та стабільності. Українська держава впевнено повертається до європейської родини, і це частина нашої державницької стратегії. Ваші дії на випередження забезпечують захист від зовнішніх загроз. При цьому спільно, кожен на своєму місці, ми щодня відроджуємо країну, готову дати відсіч будь-якому загарбнику", - йдеться в тексті привітання на сайті президента в неділю.

Зеленський зазначив, що українське розвідувальне товариство нарешті має закон "Про розвідку".

"Українське розвідувальне товариство нарешті має закон "Про розвідку", який відкриває нові можливості. А з ними покладає ще більшу відповідальність, адже в умовах гібридної війни розвідка стає надважливою складовою сектору національної безпеки та відіграє провідну роль у глобальній стратегії протистояння агресору", – наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА