07:33 25.01.2021

Байден знову введе заборону на в'їзд у США для мандрівників з Бразилії, Ірландії, Великої Британії та ЄС

2 хв читати
Байден знову введе заборону на в'їзд у США для мандрівників з Бразилії, Ірландії, Великої Британії та ЄС

Президент США Джо Байден у понеділок відновить обмеження на в'їзд в США для іноземців, що побували в Бразилії, Ірландії, Великій Британії і більшої частини Європи, щоб знизити темпи поширення COVID-19 у країні, підтвердив CNN офіційний представник Білого дому.

Байден також введе обмеження для мандрівників, які недавно побували в ПАР, додав чиновник.

Минулого тижня попередник Байдена на посаді президента Дональд Трамп підписав указ, що знімає обмеження для мандрівників з більшої частини Європи, Великої Британії і Бразилії, введені в минулому році, щоб уповільнити поширення COVID-19.

Трамп видав указ, який скасовує обмеження на поїздки в CША з Великої Британії, Ірландії, Бразилії і країн Європи, що входять до Шенгенської зони. Указ повинен був почати діяти з 26 січня.

"Розуміючи, що характер загрози, яка походить від COVID-19, буде змінюватися з плином часу, я доручив міністру охорони здоров'я і соціальних служб дати мені рекомендації щодо того, чи варто продовжувати, змінювати або припиняти обмеження, які я раніше ввів. (... ) Відповідно, міністр рекомендував мені зняти обмеження, що застосовуються до Шенгенської зони, Сполученого Королівства, Республіки Ірландія та Федеративної Республіки Бразилія, залишивши в силі обмеження, що застосовуються до Китайської Народної Республіки та Ісламської Республіки Іран", - йдеться в указі Трампа, опублікованому Білим домом.

Тоді ж Джен Дженніфер Псакі, представник Байдена, заявила, що зараз не час знімати обмеження.

"За порадою нашої команди з охорони здоров'я адміністрація не має наміру знімати ці обмеження з 26 січня. Навпаки, ми плануємо посилити заходи громадської охорони здоров'я в міжнародних поїздках, щоб ще більше скоротити поширення COVID-19", - написала Дженніфер Псакі в своєму Twitter.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли чотири громади Сумської області

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА