21:48 25.01.2021

Голосування за Вітренка може відбутися в Раді у середу-п'ятницю

1 хв читати
Голосування за Вітренка може відбутися в Раді у середу-п'ятницю

Голосування за кандидатуру Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики може відбутися в Верховній Раді 27-29 січня, повідомив журналістам після засідання фракції "Слуга народу" у понеділок перший заступник глави фракції, лідер однойменної партії Олександр Корнієнко.

"Голосування за пана Вітренка може бути або в середу, або в четвер, або в п'ятницю. Завтра (26 січня, - ІФ) точно не може бути, оскільки нам потрібно сформувати за нього ще необхідну кількість голосів (усередині фракції, - ІФ)", - сказав Корнієнко під час брифінгу.

Він також зазначив, що кандидатуру Вітренка підтримав і президент Володимир Зеленський.

Корнієнко припустив, що цього разу у Вітренка буде більше підтримки з боку фракції, оскільки він "за цей час провів певну роботу".

Крім того, політик уточнив, що спілкування з Вітренком тривало близько півтори години, тому фракція не розглядала законопроекти. За словами першого заступника голови фракції, можливо, це станеться або 26 січня, або вже в робочому режимі.

"Колеги задавали питання і поточні, щодо ситуації з тарифами, і стратегічні: як пан Вітренко бачить подальшу долю енергетики країни, реформування галузі", - додав політик.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА