13:48 01.02.2021

На Луганщині перекинулася вантажівка з 26 тоннами мазуту - поліція

1 хв читати

У Луганській області на околиці смт Новоайдар перекинулася вантажівка з понад 26 тоннами мазуту, повідомляє прес-служба поліції області.

"Учора, 31 січня, на автодорозі Т 13-06 км 41+600 сполученням Сєвєродонецьк-Новоайдар на околиці смт Новоайдар перекинулася вантажівка. Під час перекидання автомобіля на узбіччя вилилася частина мазуту. Наслідки події ліквідували співробітники ДСНС", - йдеться у повідомленні на сторінці у Facebook.

Так, правоохоронці попередньо встановили, що 58-річний водій, керуючи вантажівкою DAF із причепом, перевозив понад 26 тонн мазуту з м. Дніпро до ТЕС у м. Щасті. Чоловік не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, унаслідок чого сталося перекидання вантажівки. Унаслідок ДТП водій дістав тілесні ушкодження.

Цей факт зареєстрований, на водія вантажного автомобіля складено адміністративний матеріал за ст.124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол України в США: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ВЛАДА

Зеленський розраховує на допомогу Данії в пошуку додаткових систем ППО для Миколаївської області

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення заступника голови Дніпровського РУ ГУНП на 14 млн грн

Європарламент 14-й раз відклав погашення бюджету Ради й Ради ЄС 2022 року, яке раніше відкладали через вимогу надати Україні Patriot

НАТО проведе неформальну нараду глав МЗС країн Альянсу в Празі 30-31 травня

Через обстріл у Козацькому загинула жінка - Херсонська ОВА

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт, що пропонує вдосконалити систему початкової загальновійськової підготовки

Ворог атакував Полтавщину, попередньо, без жертв і постраждалих - голова ОВА

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про індивідуальні освітні траєкторії - віцепрем'єр Федоров

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА