09:22 25.02.2021

Представники ОПУ і "Слуги народу" час від часу провадять переговори з "Голосом" щодо коаліції - Рудик

2 хв читати
Представники ОПУ і "Слуги народу" час від часу провадять переговори з "Голосом" щодо коаліції - Рудик

Представники партії "Слуга народу" та Офісу президента України періодично провадять переговори з лідером партії "Голос" Кірою Рудик стосовно можливості об'єднання в парламентську коаліцію.

"Зі мною циклічно хтось веде переговори, щоб ми приєдналися (до коаліції - ІФ). Час від часу на мене виходять представники або Офісу (президента - ІФ), або партії "Слуга народу" з переговорами про те, де ми можемо об'єднати наші зусилля", - розповіла Рудик в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Водночас вона наголосила, що незалежно від перебування в коаліції або в опозиції "Голос" завжди підтримує дії влади, які "є правильними для країни". У цьому контексті політик звернула увагу на останні кроки президента Володимира Зеленського, які викликають у команди "Голосу" "великі сподівання".

"Це дійсно системні, проукраїнські, державні кроки, які ми підтримуємо, і я щиро рада, що він їх робить. Коли ми бачимо такі кроки, то говоримо: "О, можливо, з цього щось вийде!". Але подивимося, якими будуть наступні, тому що це мають бути не два-три випадкові державні рішення, а результат певного плану. Тоді й говоритимемо", - зазначила вона.

Відповідаючи на запитання, які посади в уряді могли б обійняти представники "Голосу" в разі входження до коаліції зі "Слугою народу", Рудик зазначила: "Якщо буде кілька напрямів, де ми можемо повністю втілити заплановані реформи, то ми готові взятися за це й робити".


Інтерв'ю з головою партії "Голос", народним депутатом Кірою Рудик буде оприлюднено на сайті агентства "Інтерфакс-Україна"

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА