19:03 25.02.2021

Влада України разом із місцевою владою має перейти на новий рівень співпраці в реалізації різних проектів - Кирило Тимошенко

2 хв читати
Влада України разом із місцевою владою має перейти на новий рівень співпраці в реалізації різних проектів - Кирило Тимошенко

У 2021 році влада України переходить на новий рівень реалізації проектів у співпраці з місцевою владою і ставить мету побудувати 4,5 тис. км доріг державного і 2 тис. км доріг місцевого значення, заявив заступник глави Офісу президента України, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко.

Як повідомляє в четвер сайт президента, під час засідання Ради розвитку громад і територій Тимошенко зазначив, що у 2020 році державна і місцева влада здійснили прорив за кількістю побудованих об'єктів інфраструктури в рамках програми президента "Велике будівництво".

"Цього року ми разом повинні не тільки утримати високу планку, а й перейти на новий рівень проектів. Щонайменше 4,5 тис. км доріг державного значення, трас, якими їздять українці, – щоб подорожували одне до одного та дізнавалися більше про країну. Ще дві тисячі кілометрів доріг місцевого значення, якими їздить більшість населення, яке не проживає в обласних центрах. Побудуємо з вами разом нові школи, садочки, спортивні об’єкти", - зазначив він.

Також, наголосив Тимошенко, саме у співпраці з місцевою владою буде реалізовано ще цілу низку проектів, запланованих на 2021 рік. Ідеться, зокрема, про "Велику реставрацію" культурної спадщини, розвиток регіональних аеропортів.

"Ми запускаємо реконструкцію регіональних аеропортів у країні, щоб кожен зміг літати. Літати в Київ у справах, літати в Одесу й Херсон на море, в Карпати взимку на гірськолижні курорти, й головне - українські курорти. Вже цього року ми розпочинаємо оновлення злітних смуг у Житомирі, Рівному, Чернівцях, Полтаві, Кривому Розі й багатьох інших містах України", - сказав він.

Тимошенко повідомив, що у 2021 році також розпочнеться будівництво великого медичного містечка в Краматорську. А через кілька місяців завершиться реконструкція і постачання медичного обладнання до 200 приймальних відділень у лікарнях у всій Україні.

"Найголовніше - це те, що переважно ми працюємо з вами разом. І коли в нас із вами все виходить, виграють від цього всі: центральна влада, місцева влада, а головне і найдорожче - виграють українці в кожному куточку нашої країни", - звернувся він до представників місцевого самоврядування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

Росіяни обстріляли Львове Херсонської області, пошкоджено школу

Велика Британія передала Міноборони України обладнання для роботи з реєстром "Оберіг"

Росіяни за добу завдали 6 ракетних і 63 авіаційних ударів по території України

Українська авіація завдала дев’ять ударів по районах зосередження противника

На лінії фронту зафіксовано 71 бойове зіткнення

Шольц: Сподіваємося, що ще шість систем "Patriot" буде знайдено для України від НАТО

Зеленський зустрівся з українською єврейською громадою напередодні свята Песах

Мінкультури розробило порядок визначення меж історичних ареалів у населених пунктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА