12:44 26.02.2021

Зеленський збільшив штат апарату РНБО до 237 співробітників і затвердив його нову структуру - указ

2 хв читати
Зеленський збільшив штат апарату РНБО до 237 співробітників і затвердив його нову структуру - указ

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, що передбачає затвердження нової структури апарату Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) і затвердження граничної чисельності співробітників апарату в кількості 237 штатних одиниць.

Текст відповідного указу №76/2021 від 26 лютого розміщено на сайті глави держави.

Згідно з указом, до структури апарату відомства входять секретар РНБО і керівник апарату РНБО разом зі своїми заступниками та першими заступниками, головний державний аудитор і 23 служби.

Серед них - служби з питань запобігання і виявлення корупції, з питань зовнішньої безпеки, з питань інформбезпеки та кібербезпеки, з питань державної та громадської безпеки, з питань військової безпеки, з питань мобілізації та тероборони, з питань військово-технічної співпраці та ОПК, з питань економічної безпеки, з питань соціальної та гуманітарної безпеки, з питань безпеки критичної інфраструктури, з питань зовнішньополітичної безпеки та міжнародної співпраці, з питань фінзабезпечення виконання заходів у сфері нацбезпеки та оборони.

Також до структури апарату РНБО входять Служба секретаря РНБО, Служба з питань інформаційних технологій, Служба Головного ситуаційного центру, Служба організаційного забезпечення, Служба з питань стратегічного планування та аналізу, Служба забезпечення доступу до публічної інформації та зв'язків зі ЗМІ, Служба з правових питань, Фінансова служба, Служба управління персоналом, Служба режимно-секретної роботи, Служба координаційної та адміністративної роботи.

Документ також визнає такими, що втратили чинність, низку указів "Питання апарату РНБО" і пункти указів про зміни до них.

Указ набуває чинності від дня його публікації.

Як повідомлялося, наприкінці січня 2020 року Зеленський збільшив граничну чисельність апарату РНБО зі 160 до 190 штатних одиниць.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА