17:47 26.02.2021

Майбутнє нерухомості в Україні: перспективні напрями девелопменту

2 хв читати

CEO та засновник Urban Experts Віталій Бойко розповів про основні тренди ринку нерухомості на Urban Talks від Ure Club.

Захід відбувся 25 лютого у форматі панельної дискусії. Спікери обговорювали найбільш перспективні галузі нерухомості для розвитку, зміни на які чекають на міста та інфраструктуру, а також нове комфортне та зручне житло.

Також Віталій Бойко проаналізував різні ринки нерухомості: логістичний, торговельний, офісний, житловий, заміський. Окремо виділив перспективний напрям розвитку — апартаменти.

Порівнюючи міжнародну практику та Україну, Віталій наголосив: "Україна розвивається з погляду інвестиційного ринку. Зауважуючи довгостроковість проєктів із нерухомості, девелоперам варто пам’ятати про можливість інвестиційного продажу в майбутньому: з цієї точки зору цікавими можуть бути інші різновиди нерухомості, що генерують дохід та зможуть забезпечити ціну продажу, що перевищує суму вкладених інвестицій на доцільний розмір"

Щодо архітектурних трендів Віталій Бойко виділив такі:

- Виділення "буферних" зон для безпечної взаємодії зі сторонніми відвідувачами;

- Місця для формальних та неформальних зустрічей — тераси, холи, простори загального користування;

- Насичена інфраструктура;

- Рекреація: більше зелених зон та просторів для відпочинку, терас, експлуатованих покрівель, квартири з подвірˈям, з розширеними балконами;

- Чітке зонування житлового простору на активну та нічну зону. Більш чітке виділення офісної зони;

- Розширення простору відпочинку та комунікації всередині родини;

- Упорядкованість житлового простору.

***

Urban Experts — архітектурна компанія, що надає повностадійні архітектурні та консультаційні послуги для багатофункціональних, комерційних, житлових, інфраструктурних та транспортних об’єктів у регіоні Східної Європи.

Наша місія — поширення британської архітектури на ринку України та в країнах СНД.

Urban Experts ліцензований оцінювач проєктів і будівель відповідно до міжнародної екологічної сертифікації BREEAM. Ми використовуємо її стандарти у своїй роботі, тому створюємо не тільки естетично привабливу й комерційно успішну нерухомість, але й екологічно безпечну й довгостроково стійку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА