13:08 12.03.2021

Київстар зменшує вартість контрактних тарифів при купівлі смартфона

2 хв читати

Абоненти Київстар, купуючи 4G-смартфони, можуть отримати знижку 33% на контрактні тарифні плани на 10 місяців.   У залежності від обраного тарифу, вони зможуть заощадити на зв’язку від 750 до 4000 гривень. 

ільше 1 млн наших клієнтів вже обрали контрактні тарифи, адже це чудовий спосіб заощадити. Ми пропонуємо їм вигідні сімейні тарифи та даємо більше послуг в пакеті за менші гроші, у порівнянні з передплатою. А зараз, якщо ви купуєте собі або близьким новий смартфон, то отримаєте ще й значну знижку", – коментує Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

https://s8.hostingkartinok.com/uploads/images/2021/03/d929b2291200c3ab792646be2726421f.jpg

Щоб скористатись акцією, абонентам треба зробити декілька кроків:

  • придбати будь-який 4G-смартфон у фірмовому магазині оператора або на shop.kyivstar.ua;
  • перейти на контрактне обслуговування та підключити один з акційних контрактних тарифів «Smart»*.
  • оплатити послуги у тарифі на наступні 10 місяців вже зі знижкою.

Вартість пакета послуг у цьому випадку буде меншою на третину. Наприклад, «Smart+»  буде коштувати лише 150 гривень/місяць при звичайній ціні 225 грн/місяць. Такі знижки при купівлі смартфону можуть отримати всі абоненти Київстар, навіть якщо вони вже користуються одним із акційних тарифів. З детальними умовами можна ознайомитися за посиланням.

Серед переваг контрактної форми обслуговування: вигідний пакет послуг з безлімітним мобільним інтернетом на місяць; можливість користуватися всіма послугами у поточному місяці, а оплачувати їх у наступному, або оплачувати частинами. У контрактних абонентів вищий рівень захисту SIM-карти та номеру телефону, що особливо важливо, коли номер використовується для онлайн-банкінгу.

*Знижка дії для контрактних тарифів "Smart +", "Smart Max", "Smart Business" та "Smart Business +".

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали майже 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн користувачів "Домашнього інтернету". Компанія  надає послуги на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 4G. Наразі 87% населення України живе і працює у зоні дії мережі LTE Київстар. Крім того, компанія є лідером ринку фіксованого інтернету, а також провайдером конвергентних послуг (мобільний зв’язок, фіксований інтернет, ТБ).Також Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, та інші. Для стартап-компаній створена унікальна платформа Open API, яка дає можливість розробникам використовувати аналітичні дані оператора для  власних цифрових продуктів.

Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах.  Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).Київстар 23  роки  працює в Україні, і визнаний експертами як найдорожчий національний бренд, найбільший платник податків у галузі зв’язку, кращий роботодавець та соціально-відповідальна компанією. 

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА