07:12 22.03.2021

У Миколаєві з 24 березня до 4 квітня вводять жорсткий карантин

2 хв читати
У Миколаєві з 24 березня до 4 квітня вводять жорсткий карантин

У Миколаєві з 24 березня до 4 квітня вводять жорсткий карантин через збільшення захворюваності коронавірусом, повідомив глава Миколаївської ОДА Віталій Кім.

"Все дуже погано, ми впевнено йдемо до "червоної зони". За одним із показників місто вже там - це кількість госпіталізованих пацієнтів з підтвердженим і підозрілим випадком COVID-19 протягом останніх семи днів на 100 тис. населення - 101,15 (за допустимого не більше 60 на 100 тис. населення)", - написав чиновник на своїй сторінці в Facebook у неділю.

За його словами, з такими темпами інший показник буде подолано найближчими днями і область увійде до "червоної зони". "Це завантаженість ліжок, забезпечених медичним киснем. На сьогодні - це 64,72% за допустимої - не більше 65%", - додав Кім.

"Для стабілізації ситуації ми прийняли наступне рішення - вводимо більш суворі карантинні обмеження в рамках "помаранчевої зони", які набувають чинності з 01.00 24 березня і діятимуть до 04 квітня включно", - написав глава ОДА.

Кім написав перелік обмежень на час карантину. Окрему увагу чиновник приділив роботі транспорту.

"Громадський транспорт буде працювати в звичайному режимі. З дотриманням суворих норм перевезення пасажирів і маскового режиму. Із наповненістю місць для сидіння на 50%. Однак місту рекомендується оновити електронні перепустки для працівників критичної інфраструктури та інших необхідних працівників, у разі введення обмежень для роботи громадського транспорту", - написав він.

Кім наголосив, що на цей час обмеження стосуються тільки м.Миколаєва, "у разі погіршення ситуації в області будуть прийняті відповідні рішення".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА