15:46 23.03.2021

НКРЗІ не переглядатиме граничні тарифи на послуги поштового зв'язку

1 хв читати
НКРЗІ не переглядатиме граничні тарифи на послуги поштового зв'язку

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), вирішила відмовити АТ "Укрпошта" в перегляді пропозицій щодо зміни тарифів.

Як повідомляється на сайті комісії, відповідне рішення ухвалено на її засіданні у вівторок.

За даними комісії, 19 лютого НКРЗІ провела з "Укрпоштою" робочу нараду, за результатами якої національний поштовий оператор мав виправити низку виявлених недоліків і невідповідність пропозицій Порядку регулювання тарифів на універсальні послуги поштового зв'язку, затвердженому НКРЗІ від 23 травня 2017 року №260 і зареєстрованому в Міністерстві юстиції 16 червня того самого року №759/30627. Проте комісія не отримала від "Укрпошти" "належної реакції щодо виправлення виявлених недоліків".

Регулятор зазначає, що невідповідності пропозицій Порядку були в частині зміни тарифів на пересилання посилок і пріоритетної письмової кореспонденції.

Згідно з інформацією НКРЗІ, "Укрпошта" пропонувала переглянути граничні тарифи на послуги поштового зв'язку в два етапи: перший - з дати набуття чинності рішення до 30 листопада 2021 року в середньому на 30,6%, другий - з 1 грудня 2021 року в середньому на 8,8%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА