13:36 28.04.2021

У Києві відбудеться  Всеукраїнський Форум "Міська та заміська нерухомість-2021"

2 хв читати

Консалтингова компанія "РеалЕкспо" та портал www.zagorodna.com за підтримки Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Верховної Ради України; Міністерства розвитку громад та територій України; Конфедерації будівельників України; Земельної спілки України; Асоціації спеціалістів з нерухомості України; Спілки фахівців з нерухомого майна України проведе Форум "Міська та заміська нерухомість-2021" та Всеукраїнські незалежні Конкурси "ЖИТЛО-2021" та "КОТЕДЖНЕ МІСТЕЧКО-2021",  які відбудуться 21 травня 2021 року у ВЦ "Акко Інтернешнл".

Захід розрахований на участь організацій, які володіють передовими технологіями, сприяють будівництву житла і котеджних містечок: інвестують, проектують, будують, видають іпотечні кредити, керують.

В рамках події забудовники презентують котеджні містечка і житлові комплекси, які знаходяться на етапі продажів і будівництва як у Києві, так і у регіонах.

"РеалЕкспо" проводить такі заходи з 2006 року.
У доробку компанії десятки подібних Конкурсів, Форумів та виставок.

Нинішій захід пройде у двох форматах: офлайн і онлайн з попередньою реєстрацією на порталі. Записи будуть розміщені у соцмережах та у Ютубі.

Для участі у Конкурсах потрібно надати Заявку та Анкету. Після ознайомлення з документами та відповідними перевірками по базах даних компетентне Журі, до складу якого входять фахівці первинного та вторинного ринку житлової та заміської нерухомості, визначать Лауреатів та Переможців.

У Конкурсах можуть приймати участь готові житлові комплекси та котеджні містечка, окремі черги ЖК, новобудови та етапі будівництва у всіх регіонах України.
З номінаціями Конкурсів можна ознайомитися на нашому сайті.

Захід підтримують усі ведучі ЗМІ, пов’язані з ринком нерухомості. Переможці Конкурсів будуть висвітлені на сторінках наших партнерів.

Запрошуємо до участі! Детальніше тут.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА