19:43 28.04.2021

Сервіс Doc.ua змінив СЕО

2 хв читати
Сервіс Doc.ua змінив СЕО

Медичний онлайн-хаб Doc.ua призначив на посаду CEO Гаррі Андреасяна, який змінив на цій посаді Сергія Казанцева, повідомляється у прес-релізі компанії.

Згідно з ним, Казанцев продовжить роботу як член борда компанії та займатиметься розвитком медичного онлайн-хаба та його міжнародною експансією.

Зазначається, що Андреасян, який змінив Казанцева на посаді CEO, з травня 2020 року обіймав посаду СОО Doc.ua і є акціонером компанії.

Серед його важливих цілей на посаді CEO - імплементація інноваційних технологій і розширення продуктової лінійки компанії.

Раніше Андреасян працював на керівних посадах у компанії Allianz Ukraine, групі компаній "Ефективні інвестиції". Є засновником декількох проектів у сфері HoReCa, двох інноваційних стартапів і ментором SingularityU Kyiv Chapter.

"Диджиталізація, зручний та безпечний доступ до медичних сервісів здатні не лише підвищити якість життя людей, а й зробити його довшим. Онлайн-хаб Doc.ua - це майбутнє цифрової медицини України та багатьох провідних країн світу. Ми будуємо зручну медичну екосистему, яка вже зараз демонструє високу ефективність", - вважає стратегічний інвестор Doc.ua Ігор Ліскі, слова якого наведено у повідомленні.

У прес-релізі наголошується, що під керівництвом попереднього СЕО Казанцева сервіс став найбільшим у країні медичним хабом і вийшов на міжнародний рівень, відкривши представництва у шести країнах. Сервісом Doc.ua щомісяця користуються понад 1,5 мільйона українців.

"Підключивши значні інвестиції у проект, ми змогли створити не лише інформаційний довідник з пошуку лікарів та запису на прийом, а цілу екосистему. Тепер Doc.ua став єдиною зручною точкою входу в медицині для наших клієнтів. Переконаний, що проект очікує ще більший розвиток, адже він здатний розпочати революцію", - вважає Казанцев, слова якого наводить прес-служба.

Doc.ua - медичний онлайн-хаб, заснований у 2014 році. Надає такі послуги: аудіоконсультація, виклик лікаря додому, доставка препаратів або запис до медичного фахівця. У базі Doc.ua понад 34 тис. лікарів і понад 2600 медзакладів у всій Україні, 700 діагностичних центрів та лабораторій, 2 тис. аптек.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

Samsung повернув собі лідерство на світовому ринку смартфонів у I кв. - IDC

Міноборони оцифрувало дані про чоловіків призовного віку, які можуть бути мобілізовані в усіх регіонах України - заступник міністра

СБУ з початку 2024 р. викрила 11 ворожих агентурних мереж - Малюк

Apple готує ШІ-процесори для оновлення всієї лінійки Mac - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА