10:40 11.05.2021

Поліцейські зі складу ООС здійснили перевірку населених пунктів, розташованих уздовж лінії розмежування на Луганщині

1 хв читати
Поліцейські зі складу ООС здійснили перевірку населених пунктів, розташованих уздовж лінії розмежування на Луганщині

Правоохоронці зі складу Операції об'єднаних сил здійснили оперативно-профілактичну перевірку території населених пунктів Гірське, Золоте, Тошківка та Нижнє Сєверодонецького району Луганської області.

Як повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України у вівторок, понад 100 правоохоронців з числа поліцейських, патрульних, бійців батальйону поліції особливого призначення і нацгвардійців, які входять до складу ООС, здійснили комплексну оперативно-профілактичну перевірку населених пунктів, розташованих на лінії розмежування.

"Співробітники Національної поліції зі складу ООС діяли у піших та автомобільних патрулях. Ці заходи спрямовані на недопущення погіршення криміногенної ситуації у населених пунктах, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, боєприпасів та наркотичних речовин", - ідеться в повідомленні.

У ньому уточнюється, що поліція склала 15 матеріалів із різними адміністративними правопорушеннями.

Крім цього, поліцейські проводили активну роз'яснювальну роботу про необхідність дотримання протиепідемічних заходів і розповідали про те, що потрібно робити, щоб не стати жертвою шахраїв.

"За підсумками проведених заходів правоохоронці та представники Національної гвардії України перевірили близько 300 осіб і 159 транспортних засобів", - резюмують у МВС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА