13:30 11.05.2021

У зв'язку з обстрілом в Ізраїлі українцям рекомендують уважно відслідковувати повідомлення місцевих компетентних органів і дотримуватися інструкцій влади - посольство

2 хв читати
У зв'язку з обстрілом в Ізраїлі українцям рекомендують уважно відслідковувати повідомлення місцевих компетентних органів і дотримуватися інструкцій влади - посольство

У зв’язку з ескалацією ізраїльсько-палестинського протистояння та обстрілами громадянам України рекомендовано уважно відслідковувати повідомлення місцевих компетентних органів Ізраїлю для підвищення рівня обізнаності щодо власної безпеки.

"У зв'язку з ескалацією ізраїльсько-палестинського протистояння та масованими ракетно-мінометними обстрілами південних територій Ізраїлю, а також можливими обстрілами центральної частини Ізраїлю, у т. ч. міста Єрусалима, громадянам України рекомендується зберігати пильність і уважно відслідковувати повідомлення місцевих компетентних органів Ізраїлю для підвищення рівня обізнаності щодо власної безпеки", - повідомляє посольство України в Ізраїлі.

У посольстві зазначили, що в разі обстрілів може бути активована сирена попередження.

Посольство закликає громадян України ставитись до всіх таких попереджень як до реальних та дотримуватись інструкцій місцевої влади.

"У разі перебування у населених пунктах країни, які розташовані у безпосередній близькості від сектору Газа, під час включення сигналу повітряної тривоги громадянам рекомендується невідкладно скористатися бомбосховищами", - йдеться в повідомленні.

У разі потрапляння в надзвичайні обставини громадяни України мають звертатися до посольства України в Державі Ізраїль.

Як повідомляється, останніми днями в Єрусалимі відбуваються акції протесту палестинців. Зокрема, раніше в понеділок на Храмовій горі в Єрусалимі знову сталися сутички між палестинцями та ізраїльською поліцією. За даними Палестинського Червоного Хреста, поранення отримали сотні палестинців.

У понеділок із сектору Газа по Ізраїлю було випущено десятки ракет. У відповідь армія оборони Ізраїлю завдала авіаударів по анклаву, знищивши щонайменше вісім бойовиків ХАМАС. Ударів також було завдано по ракетних установках. У свою чергу палестинські ЗМІ повідомили про загибель унаслідок цих ударів 20 осіб, зокрема дев'яти дітей. Ще 65 осіб поранені.

Джерело: https://www.facebook.com/UkraineInIsrael/posts/3868930789842412

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА