20:43 11.05.2021

Київська школа економіки отримає $700 тис. благодійного внеску ІК Dragon Capital

2 хв читати
Київська школа економіки отримає $700 тис. благодійного внеску ІК Dragon Capital

Інвестиційна компанія Dragon Capital, яка нещодавно надала Київській школі економіки (KSE) в пільгову оренду будівлю вартістю приблизно в $5 млн, додатково виділить навчальному закладу благодійний внесок $700 тис.

"Завдяки Dragon Capital у KSE вже є будівля, названа на честь мецената, а подальша підтримка стане важливим внеском для розвитку економічної освіти, нових навчальних програм та інтелектуального потенціалу країни", - наводиться в прес-релізі у вівторок коментар президента Київської школи економіки Тимофія Милованова.

На думку генерального директора Dragon Capital Томаша Фіали, KSE є найкращим вузом економічного спрямування в Україні, який не поступається за рівнем провідним університетам світу, а Україна гостро потребує підготовлених нею фахівців.

Dragon Capital підтримує KSE з 2016 року, а в 2018 році стала її стратегічним партнером, надаючи щорічну інституційну підтримку. Інвесткомпанія оцінила свої витрати на благодійність загалом за усіма напрямами у 2020 році в $6 млн.

Раніше Фіала в інтерв'ю "Лізі" уточнював, що будівля площею понад 4 тис. кв. м знаходиться у власності компанії та надана в оренду за ставкою в кілька разів нижче ринкової. "(KSE) має право викупити будівлю за собівартістю в будь-який момент, заплативши всю суму відразу або частинами", - зазначав засновник і гендиректор інвесткомпанії, що входить до ради директорів Київської школи економіки.

Як повідомлялося, в кінці квітня KSE оголосила про стратегічне партнерство з фармкомпанією "Фармак" і виділення нею $500 тис. на розвиток школи, а в середині квітня про допомогу університету на $1 млн повідомила інвестгрупа ICU.

Стратегічними партнерами KSE є також, згідно з сайтом, "Київстар", "Нова пошта", VISA, ПУМБ, Райффайзен банк Аваль, Zagoriy Foundation і Швеція.

Київська школа економіки пропонує навчальні програми з економіки, бізнес-освіти і публічного управління. У 2021 році KSE відкриває дві нові англомовні програми: "Економіка і великі дані" і "ІТ та бізнес-аналіз" за рівнем підготовки "бакалавр".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єрмак обговорив перспективи інвестування в Україну з делегацією міжнародної групи компаній CRH

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

"Запоріжсталь" за 2 роки війни інвестувала в підтримку обладнання понад 1,2 млрд грн, на 2024 рік план - 1 млрд грн

Україна створює максимально сприятливий інвестиційний клімат для потенційних інвесторів

Шмигаль зустрівся з представниками американського бізнесу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА