14:44 12.05.2021

Кличко закликав місцевих лідерів консолідуватися на базі "УДАРу"

2 хв читати
Кличко закликав місцевих лідерів консолідуватися на базі "УДАРу"

Міський голова Києва, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко запропонував використовувати політсилу як платформу для місцевих лідерів, громадського сектора та експертів для подолання викликів, які стоять перед Україною. Про це він заявив у відеозверненні до лідерів на місцях, мерів, голів ОТГ, місцевих депутатів і всіх громадян, оприлюдненому в соцмережі Facebook.

"Багато хто з нас звик до того, що перед кожними виборами нас закликають об'єднуватися і рятувати країну. Але об'єднуватися треба не коли вибори, а коли важко людям. Коли важко країні. Коронавірус, армія агресора, корупція і непрофесіоналізм чиновників не чекають на вибори - вони вбивають , руйнують і роблять українців біднішими щодня", - заявив Кличко.

Він закликав до консолідації зусиль усіх небайдужих людей.

"Я пропоную, щоб партія "УДАР" стала платформою для об'єднання всіх професійних і патріотичних українців - лідерів на місцях, громадських активістів, експертів і просто небайдужих людей. Разом ми зможемо більше", - наголосив Кличко.

Він також окремо звернувся до місцевих лідерів, які краще розуміють проблеми на місцях.

"Ви краще за всіх відчуваєте проблеми людей на місцях і самостійно вирішуєте їх. Ви знаєте, як наводити порядок і створювати зміни. На вас тримається держава. Час консолідувати наші зусилля на національному рівні. Ми маємо спільно захищати інтереси громадян, пропонувати більш ефективні рішення, допомагати владі почути людей і вирішувати їхні проблеми. Не під час виборів, а зараз. Не коли вигідно комусь, а коли потрібно країні", - підсумував лідер партії "УДАР".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА