08:17 13.05.2021

У Харкові припинено діяльність групи, що займалася сутенерством

2 хв читати
У Харкові припинено діяльність групи, що займалася сутенерством

Харківська поліція припинила діяльність групи з чотирьох осіб, яка займалася сутенерством.

"Вирішується питання про оголошення підозр і обрання запобіжного заходу учасникам угруповання", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За інформацією правоохоронців, групу організувала 46-річна харків'янка. Вона підшукувала молодих жінок, які перебували в складній життєвій ситуації, і втягувала їх у заняття проституцією. Вона також орендувала 4 квартири, в яких завербовані жінки надавали сексуальні послуги за гроші.

До групи входили також 47-річний чоловік, який забезпечував охорону орендованих квартир і в разі необхідності перевозив дівчат до клієнтів, 27-річна жінка, яка приймала телефонні дзвінки від клієнтів, записувала їх, контролювала вихід дівчат на роботу і забезпечувала видачу грошей за надані сексуальні послуги. Четверта учасниця групи - 18-річна мешканка Дергачівського району області виконувала функції модератора. Вона розміщувала оголошення і профілі дівчат, які надають сексуальні послуги, в мережі інтернет.

Слідчі управління із залученням батальйону поліції особливого призначення провели 9 санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів, у квартирах для надання сексуальних послуг, а також в автомобілі водія-охоронця. Під час обшуків були вилучені медичні засоби, два стартових пістолети з набоями, гроші, комп'ютерна техніка, чорнові записи з механізмами роботи і розподілом грошей, мобільні телефони, sim-карти, секс-іграшки, флеш-носії тощо.

Досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА