15:15 13.05.2021

Україні та її міжнародним партнерам іще багато необхідно зробити, щоб КПВВ стали музеями, - Разумков

2 хв читати
Україні та її міжнародним партнерам іще багато необхідно зробити, щоб КПВВ стали музеями, - Разумков

Україні та її міжнародним партнерам необхідно ще багато зробити, щоб контрольні пункти в'їзду – виїзду (КПВВ), зокрема й на адміністративній межі з окупованим Російською Федерацією Кримом, пішли в минуле та стали музеями, заявляє голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

"Стануть КПВВ за нашого життя музеєм чи ні, залежить від нас із вами... Тому що насправді ми розуміємо: щоб побороти Російську Федерацію, повернути свої території - це непросте завдання, тут не потрібно займатися шапкозакидництвом. Це копітка робота кожного на своєму місці - журналіста, голови Верховної Ради, наших міжнародних партнерів, керівництва інших держав, які підтримують і допомагають Україні, зокрема й у санкційному плані", - сказав Разумков журналістам на спільному зі спікером сейму Литви Вікторією Чміліте-Нільсен брифінгу в четвер у Херсонській області.

У свою чергу Чміліте-Нільсен наголосила, що Литва робить усе, щоб Україна якнайшвидше відновила свою територіальну цілісність у рамках визнаних міжнародних кордонів.

"Ми з великим занепокоєнням спостерігаємо за ситуацією, яка наразі відбувається, але ми також знаємо, що це місце стане музеєм, і ми докладаємо надзвичайно великих зусиль, щоб це відбулося якнайшвидше і щоб усе повернулося на ті постійні позиції, які були раніше, як це прийнято в цивілізованому західному світі", - зазначила спікер сейму Литви.

Разумков і Чміліте-Нільсен у четвер відвідали КПВВ "Чонгар" і "Каланчак" у Херсонській області на адміністративній межі з тимчасово окупованим Російською Федерацією Кримом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА