11:20 16.05.2021

"Євросолідарність" заявила про необхідність повного аудиту витрат з антиковідного фонду

1 хв читати
"Євросолідарність" заявила про необхідність повного аудиту витрат з антиковідного фонду

"Європейська солідарність" заявила про необхідність проведення повного аудиту витрат з антиковідного фонду через парламентський контроль, повідомила прес-служба політсили.

"Зняттям Степанова ви не обмежитеся, бо треба зробити те, що ми вимагаємо – через парламентський контроль аудит ковідного фонду. І всіх, хто крав гроші – за грати, а не ваших політичних опонентів, які не соромляться вам казати правду", - цитує прес-служба слова лідера політсили Петра Порошенка під час виступу на форумі депутатів Львівщини.

"Нещодавно були оприлюднені цифри Національної академії наук, які кажуть, що смертність в Україні від ковіду становить не 50, а 140 тисяч людей. 140 тисяч життів українців...", - зазначив Порошенко.

За словами політика, уряду необхідно забезпечити три ключові позиції – вакцини, кисень і достатню кількість ліжко-місць для хворих на коронавірус.

"Я твердо переконаний, що вакцини, кисень і ліжка - це те, що точно влада здатна забезпечити", - сказав Порошенко.

Водночас він підсумував, що влітку 2021 року пандемія не закінчиться, а вакцини в Україні повинні бути. "Вакцинний націоналізм, який світ продемонстрував у 2020 році, дуже добре має нас навчити", - резюмував він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА