07:56 21.05.2021

Двоє людей загинуло, одна постраждала в результаті падіння вантажівки-лісовоза в річку на Прикарпатті

1 хв читати
Двоє людей загинуло, одна постраждала в результаті падіння вантажівки-лісовоза в річку на Прикарпатті

Двоє людей загинуло, ще одна людина травмована в результаті падіння вантажівки-лісовоза в річку в Калуському районі Івано-Франківської області в четвер увечері, повідомили в прес-службі поліції області.

"У четвер, 20 травня, близько 22:09 в селі Шевченкове, Вигодської ТГ із моста впав у річку вантажний автомобіль-лісовоз, у салоні якого перебувало троє людей. На місце події негайно прибули поліцейські, рятувальники та медики. Тіла двох загиблих знайшли і витягли працівники ДСНС, ще один чоловік отримав травми, йому медики надавали допомогу", - сказано в повідомленні на сторінці поліції Івано-Франківської області в Facebook у ніч на п'ятницю.

За попередньою інформацією правоохоронці встановили, що загиблі - водій 1979 р.н., мешканець села Лолин і пасажир 1994 р.н., мешканець села Підліски. Ще одного пасажира, 1991 р.н., госпіталізували до медичного закладу.

"Причину аварії встановить розслідування. Попередньо: водій не впорався з керуванням і "КамАЗ" з мосту впав у річку", - зазначили правоохоронці.

На місці працюють слідчі і криміналісти.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА