13:18 04.06.2021

До кінця літа в Києві планують відремонтувати понад 60 об'єктів дорожньої інфраструктури - Кличко

2 хв читати
До кінця літа в Києві планують відремонтувати понад 60 об'єктів дорожньої інфраструктури - Кличко

До кінця серпня в столиці планують завершити ремонт Індустріального шляхопроводу і ще понад 60 об'єктів дорожньої інфраструктури, заявив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу в п'ятницю.

"Учора я перевірив, як відбувається капітальний ремонт Індустріального шляхопроводу. Ми всі пам'ятаємо, в якому стані ще півроку тому він перебував. Тому що з моменту будівництва об'єкта - в 1977 році - там не робили капітального ремонту. А це - 44 роки. Роботи там розпочали в березні цього року. Повністю замінили аварійні елементи конструкції мосту, облаштували сучасну гідроізоляцію, постелили новий міцний асфальт. А днями розпочали наступний етап робіт - ремонт трамвайної частини шляхопроводу", - наводить слова Кличка прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За словами київського мера, капітальний ремонт Індустріального шляхопроводу планується завершити до кінця серпня цього року. Тоді ж мають відновити і рух швидкісного трамвая.

Повідомляється, що ремонтні роботи виконують комплексно, тому разом з оновленням шляхопроводу виконують капітальний ремонт станції "Індустріальна" лінії швидкісного трамвая - там відремонтують платформи станції та її приміщення.

"Також відбувається ремонт вулиці Борщагівської. Завершать її реконструкцію теж до кінця серпня. Вулиця не бачила капітального ремонту 57 років! Там зараз влаштовують верхній шар покриття проїжджої частини, ремонтують тротуари та влаштовують велодоріжки. Встановлюють опори зовнішнього освітлення. Крім того, на Борщагівському напрямку триває середній ремонт шляхопроводу на перетині Кільцевої дороги і проспекту Леся Курбаса", - наголосив Кличко.

Він зазначив, що до кінця цього року місто планує оновити 65 об'єктів дорожньої інфраструктури.

"Сьогодні триває, зокрема, реконструкція наступної черги Пейзажної алеї, капітальні ремонти вулиць Льва Толстого, Чорнобильської, Милославської, кількох ділянок Великої кільцевої, що раніше перебували на балансі області. Також оновлюють Новокостянтинівський шляхопровід, два шляхопроводи на вулиці Льва Толстого – над залізницею і над річкою Либідь", - резюмують у КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА