07:34 06.06.2021

Порошенко: Перша важлива перемога України - звільнення в 2014 році Красного Лиману

1 хв читати
Порошенко: Перша важлива перемога України - звільнення в 2014 році Красного Лиману

Лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко вважає, що першою важливою перемогою для України стало звільнення Красного Лиману (Донецька обл.) у 2014 році, повідомила прес-служба "Євросолідарності".

"Це був один із перших запеклих боїв та початок наступальних дій зі звільнення окупованих територій Донбасу. А далі – Україна повертала своє. Протягом двох місяців українські війська не тільки героїчно стримували наступ російських сил, а і йшли вперед – звільняли місто за містом, село за селом", - цитує прес-служба написані на офіційній сторінці Порошенка слова в Facebook.

За словами політика, це була "перша найважливіша перемога - звільнення двох третин окупованого Донбасу. Це стало можливим завдяки моєму наказу про контрнаступ. Наказу, за який проти мене порушено справу, і яким я пишаюся", - наголосив він.

Порошенко зазначив обмежені можливості у 2014 році, які були в українських військах і разом із тим високий рівень довіри серед населення країни до армії.

"Були переживання – чи впораємося, але була і величезна віра у Збройні Сили України. І ця віра незгасима. Армія і досі має найвищий рівень довіри населення з-поміж усіх державних інституцій", - зазначив лідер політсили.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА