15:32 18.06.2021

Тимошенко вибачилася перед медиками від імені всіх політиків за брак уваги до сфери охорони здоров'я в Україні

2 хв читати
Тимошенко вибачилася перед медиками від імені всіх політиків за брак уваги до сфери охорони здоров'я в Україні

Лідерка політичної партії "Батьківщина", народний депутат від однойменної фракції Юлія Тимошенко напередодні Дня медика відвідала столичну Олександрівську лікарню, де привітала медпрацівників із професійним святом, а також вибачилася перед ними від імені всіх українських політиків.

Як повідомляє прес-служба "Батьківщини" у п'ятницю, під час свого вітального звернення Тимошенко від імені всіх, хто представляє українську політику, вибачилася перед медпрацівниками за те, що галузі охорони здоров'я в Україні не приділяється достатньо уваги, а працівникам не забезпечуються всі необхідні умови для ефективної роботи та нормального життя.

"Я бажаю вам і вашим родинам здоров’я. Якщо ви нам його даруєте, то ви у Бога точно заслужили міцне здоров’я для себе, своїх рідних і близьких. Я хочу побажати, щоб медична галузь, так само  як і галузь освіти, стала номером один в Україні, як це є в усьому світі. Я хочу, щоб ми, наше покоління, дочекалися успішної красивої країни. Я в неї вірю все своє життя і знаю, що ви вірите, тому що ви тут, в Україні. Я хочу, щоб усі ваші мрії збувалися", - звернулася Тимошенко до медпрацівників лікарні.

Вона також зазначила, що в дуже складний для країни та всіх українців час саме медичні працівники стали справжньою армією порятунку.

"Ви, як армія на передовій – ніхто з вас не відступив, не здався, не відійшов. Ви знали, що, крім вас, рятувати людей немає кому. Тож від себе особисто, від усіх, кого ви вилікували, кому ви давали поради, я хочу висловити велику подяку й низький уклін, за те, що ви, ризикуючи своїм життям, рятували нас усіх", - наголосила Тимошенко.

Повідомляється, що привітання з професійним святом від партії "Батьківщина" та Юлії Тимошенко отримав також персонал інститутів Національної академії медичних наук України.

Крім лідерки "Батьківщини" з вітальним словом до медиків звернувся її заступник, перший заступник голови комітету ВРУ з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Валерій Дубіль, який був присутній на урочистій зустрічі з працівниками Олександрівської лікарні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА