10:46 01.07.2021

Гендиректором аеропорту "Бориспіль" обрано директора аеропорту "Запоріжжя"

2 хв читати
Гендиректором аеропорту "Бориспіль" обрано директора аеропорту "Запоріжжя"

Наглядова рада держпідприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київ) за результатами відкритого конкурсу на посаду генерального директора визначила переможцем Олексія Дубревського.

Згідно з повідомленням Міністерства інфраструктури України, Дубревський має 15-річний досвід роботи у сфері управління авіаінфраструктурою. Зокрема, у різні періоди він працював у LufthansaAG, КП "Міжнародний аеропорт Донецьк ім. С.С. Прокоф’єва", "Міжнародний аеропорт Рас-Ель-Хайма" (ОАЕ). В останні два роки обіймав посаду директора КП "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя".

Серед першочергових завдань нового гендиректора, згідно з повідомленням Мінінфраструктури, - поліпшення сервісу таксі при аеропорті, розвиток безбар'єрності для маломобільних груп населення, створення умов для системного підвищення кваліфікації працівників.

"Важливо подальше відновлення роботи аеропорту до показників періоду до пандемії. Крім того, зазначу, що ми нарешті маємо почати відповідально ставитися до розміщення реклами в аеропорту. Тут формується перше враження про нас як про країну. І ми - це не лише онлайн-казино", - наводить прес-служба слова міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

За словами голови наглядової ради аеропорту Володимира Жмака, серед ключових пріоритетів нового керівника - розширення карти польотів і вихід на український ринок нових авіаперевізників.

Як повідомлялося, наглядова рада аеропорту "Бориспіль" оголосила конкурсний відбір на посаду гендиректора 12 травня.

Згідно з оголошенням, оприлюдненим на сайті аеропорту, від кандидатів потрібне знання української та англійської мов, наявність вищої освіти, креативність, гнучкість, уміння управляти змінами, конфліктними ситуаціями, уміння формулювати бачення компанії тощо. Серед вимог також - стаж роботи у транспортній або авіаційній галузі на великих/стратегічних підприємствах щонайменше 10 років; стаж роботи на керівних посадах в авіагалузі щонайменше п'ять років.

У разі, якщо переможець конкурсного відбору не є громадянином України, до моменту підписання з ним контракту він в обов'язковому порядку має отримати громадянство країни.

До кінця жовтня 2020 року гендиректором ДП "Міжнародний аеропорт Бориспіль" був Павло Рябікін, який потім очолив Державну митну службу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

Шмигаль обговорив з президентом Світового банку ситуацію в енергетичному секторі України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА