20:03 22.09.2021

Тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до замаху на Шефіра, - Нацполіція

1 хв читати
Тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до замаху на Шефіра, - Нацполіція

Оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до замаху на вбивство першого помічника президента України Сергія Шефіра та його водія, наразі тривають.

Як наголошується в повідомленні Національної поліції України у Facebook, на місці працює слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку, криміналістична лабораторія, слідчі та кінологи поліції Київської області.

Окремо залучено підрозділи Національної гвардії України та спецпідрозділи для детального огляду території лісового масиву. Для пошуку використовуються квадрокоптери, металошукачі та спеціалізоване обладнання криміналістичної лабораторії для пошуку слідів та речових доказів.

З місця події вилучено трасологічні сліди, триває збір інформації для подальшого аналізу. Встановлюються можливі свідки події.

На місці скоєння нападу продовжує працювати керівництво поліції Київської області, а також керівництво Національної поліції України та МВС.

Як повідомлялося, о 10-й ранку в середу, 22 вересня, поблизу с. Лісники (Київська обл.) було обстріляно автомобіль першого помічника президента України Шефіра, дістав поранення водій. В автомобіль було випущено понад 10 куль. Постріли були здійснені з лісу з автоматичної зброї за напрямком руху автомобіля.

За словами голови Національної поліції України Ігоря Клименка, правоохоронці наразі розглядають три основних версії замаху: державна діяльність потерпілого, тиск на вище керівництво країни, дестабілізація політичної ситуації в нашій країні, зокрема розглядається версія за участю спецслужб іноземних країн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА