13:51 19.10.2021

Партія "Слуга народу" в листопаді проведе з'їзд - Корнієнко

2 хв читати
Партія "Слуга народу" в листопаді проведе з'їзд - Корнієнко

Політична партія "Слуга народу" планує в листопаді провести з'їзд, але від форуму за участю місцевих депутатів довелося відмовитися, повідомив перший заступник голови Верховної Ради, голова політсили Олександр Корнієнко.

"У нас заплановано з'їзд партії в листопаді. Уже минули ті часи, коли з'їзд партії збирав 10-15 людей, тепер це все-таки сотні людей, від 100 до 300. Ми хотіли б зібрати наш основний актив, а це точно щонайменше 100 людей", - сказав Корнієнко в коментарі журналістам у кулуарах парламенту у вівторок.

Водночас на уточнювальне запитання кореспондента агентства "Інтерфакс-Україна" він повідомив, що партія поки що не планує паралельно зі з'їздом проводити масштабний форум за участю президента та 7 тис. місцевих депутатів, як це анонсувалося раніше, через карантинні заходи. "Ні, форуму не буде, тому що всюди "червоні" зони, і ми не можемо просто навіть людей привезти до Києва, 7 тис. людей ми не привеземо. Якщо не буде "червоної" зони (в Києві - ІФ), то 300 осіб збираємо (на з'їзд - ІФ), а якщо буде "червона" зона - то 50", - пояснив Корнієнко.

За його словами, на з'їзді партія "Слуга народу" планує обговорити оновлення формату своєї роботи, створення допоміжного органу, якому буде делеговано частину повноважень керівництва партії.

Водночас на запитання, чи може з'їзд вирішити питання дострокового припинення повноважень Дмитра Разумкова як народного депутата, Корнієнко сказав: "З'їзд може все що завгодно вирішити: з'їзд вирішує багато питань, що стосуються діяльності і партії, і її фракції у Верховній Раді".

Як повідомлялося, раніше в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" Корнієнко зазначав, що з'їзд політичної партії "Слуга народу" може відбутися паралельно з масштабним форумом політсили, який запланований на осінь за участю президента Володимира Зеленського та кількох тисяч місцевих депутатів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА