07:39 28.10.2021

Лікарні Одеської області забезпечені медичним киснем для хворих на коронавірус

1 хв читати
Лікарні Одеської області забезпечені медичним киснем для хворих на коронавірус

Одеська область і м. Одеса забезпечені медичним киснем, а отже потреби госпіталізованих хворих COVID-19 у кисневій терапії забезпечуються цілком, повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

"Одеська область зараз перебуває в червоному рівні епіднебезпеки, зараз тут хворіє 33 127 осіб. Проте система установ, які працюють з хворими на COVID-19, здатна забезпечити потребу тих, кому призначили кисневу терапію, відповідним лікуванням", – цитує прес-служба першого заступника міністра охорони здоров'я Олександра Комарида.

Він також подякував усім компаніям, які постачають кисень до Одеської лікарні "за те, що вони оперативно включаються та реагують на всі прохання медиків".

Зазначається, що протягом доби 26 жовтня в закладах охорони здоров'я, які надають медичну допомогу пацієнтам із COVID-19 на Одещині, загалом спожито 18,9 тонн рідкого та 368 балонів газоподібного кисню. Протягом 25-27 жовтня область одержала 35 тонн кисню. Також на Одещині працюють підприємства, які виробляють додатково 18 тонн кисню на добу: ТОВ ВКФ "Кріопром" виробляє 12 тонн кисню на добу, та АТ "Одеський припортовий завод", що виробляє 6 тонн кисню на добу.

Також до кінця тижня заплановано постачання ще не менше 57 тонн кисню протягом найближчих двох днів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА