12:13 29.10.2021

ЦВК нагадує про заборону передвиборної агітації на проміжних виборах нардепів 30 та 31 жовтня

2 хв читати
ЦВК нагадує про заборону передвиборної агітації на проміжних виборах нардепів 30 та 31 жовтня

Центральна виборча комісія (ЦВК) нагадує, що ведення передвиборної агітації напередодні дня голосування та у день голосування на проміжних виборах народних депутатів забороняється 30 та 31 жовтня 2021 року.

"Сьогодні, 29 жовтня, о 24:00 закінчується передвиборна агітація на проміжних виборах народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область)", - повідомляє прес-служба ЦВК.

ЦВК нагадує, що згідно із законом України "Про вибори народних депутатів України", згідно з яким проводяться зазначені проміжні вибори, ведення передвиборної агітації напередодні дня голосування та у день голосування забороняється, відповідно - 30 та 31 жовтня.

Як повідомлялося, вибори в округах №184 і №197 проводяться у зв'язку з отриманням постанов Верховної Ради про дострокове припинення повноважень народних депутатів Ігоря Колихаєва та Олександра Скічка. Колихаєв склав із себе повноваження нардепа у зв'язку з обранням міським головою Херсона, а Скічко - у зв'язку з призначенням головою Черкаської обласної державної адміністрації.

До виборчих бюлетенів в окрузі Херсонської області буде включено 15 кандидатів, виборці округу Черкаської області визначатимуться між 25 претендентами.

1 вересня на обох округах розпочався виборчий процес. Самі вибори відбудуться 31 жовтня 2021 року. Участь у них зможуть узяти понад 290 тис. виборців. Голосування відбуватиметься на 188 виборчих дільницях у Херсонській області та на 141 виборчій дільниці в Черкаській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА