11:11 14.11.2021

Під час нічного обстрілу Невельського постраждали чотири житлових будинки, рятувальники дістали з-під завалів двох людей – голова Донецької ОДА

1 хв читати
Під час нічного обстрілу Невельського постраждали чотири житлових будинки, рятувальники дістали з-під завалів двох людей – голова Донецької ОДА

Чотири приватних будинки в Невельському Покровського району (Донецька обл.) постраждали внаслідок нічного мінометного обстрілу з боку російських найманців на Донбасі, рятувальники з-під завалів дістали двох осіб, повідомив керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

"Щонайменше чотири приватні будинки постраждали в результаті обстрілу російсько-терористичними угрупуваннями селища Невельського Покровського району. Два з них – знищені повністю. Усі пошкоджені будинки, про які відомо на даний час, розташовані на вулиці Молодіжній. Під час обстрілу в одному зі зруйнованих будинків під завалами опинилися люди - 65-річний чоловік та 63-річна жінка. Вибратися з-під уламків їм допомагали рятувальники ДСНС. За щасливим збігом обставин, ніхто із цивільних не постраждав", - написав він на своїй сторінці у Facebook у неділю вранці.

Інформація про пошкоджені будинки надійшла від рятувальників та правоохоронців, які разом із медиками швидкої допомоги прибули на місце події, щоб надати допомогу людям.

Кириленко додав, що подальше обстеження селища та уточнення інформації про пошкодження відбудеться протягом дня силами правоохоронців та місцевої влади.

Раніше повідомлялося, що внаслідок нічного мінометного обстрілу з боку супротивника тяжкого поранення дістав водій-санітар, якого було доставлено до військового шпиталю.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Служба зовнішньої розвідки має бути більш активною

Міноборони України ініціювало законодавче визначення поняття "кібервійна"

У Запоріжжі ще 24 освітні заклади перейдуть на змішану форму з 1 квітня

Сирський обговорив із головою Об'єднаного комітету начштабів США Брауном потреби ЗСУ та стратегічні питання

Українська авіація за добу завдала ударів по 14 місцях скупчення окупантів та їхньої техніки

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 77 авіаударів по Україні, обстріляли близько 100 міст і сіл

Генштаб: ЗС України відбили за добу на новопавлівському напрямку 13 атак окупантів, на бахмутському - 11

Посли G7 стежать за відбором нового керівництва ВККС

Зеленський обговорив із делегацією групи Європарламенту Renew Europe військову допомогу та євроінтеграцію України

Засновника криптобіржі FTX Сема Бенкмана-Фріда засуджено до 25 років в'язниці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА