16:59 23.11.2021

Донеччина та Луганщина мають великий туристичний потенціал, проте він поки що нереалізований повною мірою - голова Держтуризму

1 хв читати

Голова Державного агентства розвитку туризму України Мар'яна Олеськів вважає, що Донецька та Луганська області мають великий туристичний потенціал, проте він поки що нереалізований повною мірою.

"Я приємно вражена. Мені дуже хочеться, щоб ми відкрили регіон для більшої кількості українців. Наразі треба думати, як це зробити на наступний рік, на початок осіннього сезону, коли люди активно мандрують. У людей є велике бажання розвивати туризм. Це те, що надихає допомагати", - зазначила Олеськів, повідомляє прес-служба Держтуризму в соцмережі Facebook.

Серед перспективних об'єктів Донбасу у Держтуризмі відзначають Віллу Протце, Старокраматорський машинобудівний завод, домну колишнього Краматорського металургійного заводу, Крейдяні скелі Краматорського регіонального ландшафтного парку, а також архітектуру бельгійського спадку у Лисичанську Луганської області та два кінних заводи Біловодська.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА