19:06 04.12.2021

"Євросолідарність": У складній зовнішній ситуації влада "розгойдує човен" замість протидії агресії

2 хв читати
"Євросолідарність": У складній зовнішній ситуації влада "розгойдує човен" замість протидії агресії

Чинна влада на чолі з президентом України Володимиром Зеленським в умовах складної зовнішньої ситуації та загрози російського вторгнення "розгойдує човен" і веде боротьбу з опозицією замість того, щоб об'єднувати зусилля щодо протидії агресії, заявили в партії "Європейська солідарність".

"Замість того, щоб зосередитися на термінових заходах щодо посилення обороноздатності країни, вони воюють зі своїм політичним опонентом, полюють на вигаданих "ворогів" Зеленського. Замість того, щоб схвалити стратегічні та тактичні пропозиції Порошенка щодо дипломатичної та військової протидії Путіну, Зеленський розпочав новий виток агресії проти Порошенка і всієї опозиції. У складній зовнішній ситуації влада сама розгойдує човен, замість того щоб об'єднувати зусилля для протидії агресії", - наголошує прес-служба політсили, коментуючи інформацію про можливість військового вторгнення РФ в Україну та підготовку нового повідомлення про підозру п'ятому президентові України Петру Порошенку.

У партії наголосили, що кримінальні провадження, розпочаті проти Порошенка, сфабриковані і є спробою незаконного тиску з боку влади.

"Під постійним незаконним тиском Зеленського проти Петра Порошенка сфабриковано вже понад сто різних кримінальних справ. Усі вони – політично мотивовані та шиті білими нитками. Так звана вугільна справа – так само фейк та брехня, які фабрикуються на Банковій унаслідок особистих страхів та комплексів Зеленського" , - зазначається в коментарі.

Як повідомив раніше колишній заступник генпрокурора України, адвокат Віктор Трепак, найближчим часом Офіс генпрокурора може висунути підозру п'ятому президентові України Петру Порошенку у справі про постачання вугілля з ОРДЛО в рамках розслідування справи Віктора Медведчука. За його словами, генпрокурор Ірина Венедіктова зібралася в "десятиденне відрядження", саме тоді підозру і може підписати один із в.о. голови Офісу генпрокурора, "якщо на Банковій вже ухвалено політичне рішення".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нікопольський район протягом дня зазнав п’яти артилерійських обстрілів і п’яти атак БПЛА

План України з п'яти кроків щодо розблокування українсько-польського кордону має позитивну динаміку - Шмигаль

Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

Зеленський і голова Національних зборів Франції обговорили співпрацю в оборонній сфері

Лише 3% випущених РФ із початку року по Україні ракет, безпілотників і керованих бомб уразили військові цілі - Умєров

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА