12:16 07.12.2021

"Медіа Група Україна" вважає своєю місією залишатися майданчиком, який об'єднає навіть колишніх опонентів для захисту незалежної, демократичної України - заява

1 хв читати
"Медіа Група Україна" вважає своєю місією залишатися майданчиком, який об'єднає навіть колишніх опонентів для захисту незалежної, демократичної України - заява

 "Медіа Група України" називає свободу слова одним із головних здобутків українського суспільства та вважає своєю місією залишатися майданчиком, який об'єднає навіть колишніх опонентів для захисту соборної, незалежної, демократичної України, йдеться у заяві медіа-холдингу.

"Свобода слова - одне з головних надбань українського суспільства, гарантоване нам Конституцією. Але ми, українці, знаємо, що свої права треба боронити. Інститут свободи слова саме наразі потребує нашої солідарності і захисту, зокрема від зумисних спроб звинуватити журналістів у політичній заангажованості і навіть державній зраді", - йдеться у заяві.

Так, у "Медіа Група України" наголосили, що "сьогодні ми маємо припинити розбрат та суперечки і об'єднатися для захисту України". У позиції медіа-холдингу наголошується, що телеканали "Україна" та "Україна 24" завжди працювали заради сильної, незалежної України.

"Вони є тим інформаційним майданчиком, де можуть бути почутими і знайти порозуміння представники різних політичних сил. У годину історичних випробувань та цілком можливої зовнішньої агресії з боку Росії, ми вважаємо своєю місією залишатися саме таким майданчиком, який об’єднає навіть колишніх опонентів заради захисту соборної, незалежної, демократичної України. Єднаймося заради захисту нашої державності!" - зазначено у заяві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні у 2023 р. скоротилися кількість абонентів фіксованого зв'язку та доходи від послуг його надання - НКЕК

Дохід провайдерів фіксованого інтернету в Україні у 2023 році зріс на 25% - НКЕК

В українських онлайн-медіа зросла кількість політичної "джинси" - дослідження ІМІ

Україна приєдналася до WIPO ALERT для протидії піратським вебсайтам - Мінекономіки

Більшість українців не відповідають на дзвінки з невідомих номерів, лише 10% передзвонять - опитування Rakuten Viber

У Верховній Раді зареєстрували "законопроєкт про регулювання телеграму"

Китай вимагає від держустанов заміни іноземних ПК, серверів і ПЗ місцевими рішеннями - FT

Мін'юст США подав позов проти Apple, звинувативши компанію в монополізації ринку смартфонів

Кількість користувачів програми NovaPay за 3 міс. сягнула 100 тис.

"Київстар" у 2023 р. збільшив виручку на 8%, наростивши капітальні інвестиції на 6,8%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА