21:31 08.12.2021

Глава компаній "ТитанЕра" і "Велта" сподівається на партнерство з оборонним комплексом США

2 хв читати
Глава компаній "ТитанЕра" і "Велта" сподівається на партнерство з оборонним комплексом США

Генеральний директор та співвласник компаній "Велта" та ТОВ "ТитанЕра" Андрій Бродський розраховує на партнерство з оборонним комплексом США у розвитку нових титанових технологій.

"Сьогодні мав честь показати розробки "ТитанЕри" підполковнику Джону Д. Картеру, військово-повітряному аташе при Посольстві США в Україні. І ця зустріч абсолютно не випадкова", - написав Бродський у Facebook у середу, доповнивши текст фотографією.

При цьому він виділив три центральні точки дотику.

По-перше, США у постійному пошуку нового титанового партнера і це питання давно визначено як захист національної безпеки.

По-друге, титан і оборонний комплекс – нерозривно пов'язані і є найважливішим аспектом у роботі "ТитанЕри", "особливо в наш непростий з військово-політичного погляду час: у військовій та "мирній" авіації вже триває активне зростання ринку на основі 3D друку та порошкової металургії.

По-третє – "Оборона і нові технології. Військові безперечно драйвують нові технології", - пояснив співвласник компаній.

"Завдяки зворотному зв'язку переконаний, що "ТитанЕра" стане тим самим титановим партнером як для рідної країни, так і для наших партнерів", - резюмував Бродський.

"ТитанЕра" - українська компанія, яка базується на 15-річному досвіді команди компанії "Велта" у світовій титановій індустрії. "ТитанЕра" перша у світі будує пілотний завод із виготовлення кінцевих титанових продуктів, минаючи стадію титанової губки, і спирається на власну запатентовану технологію Titanera Process. Технологія дає змогу отримувати титан швидше, зі значно меншим споживанням енергії, без токсичних відходів та викидів. Уже запущені лінії з виготовлення тестових продуктів у рамках R&D-центру.

ТОВ "ВКФ "Велта" зареєстровано у квітні 2000 року. Основною діяльністю є видобуток і виробництво ільменітового концентрату. З 2012 року веде видобуток і переробку титанової сировини на Бирзулівському родовищі (Кіровоградська обл.).

Крім того, компанія володіє ліцензією на промислову розробку Лікарівського родовища-аналога. Із 2012 до 2019 року "Велта" видобула 1 млн тонн ільменіту та неодноразово заявляла про плани побудови вертикально інтернованої групи від видобутку сировини до виробництва кінцевих виробів із титану.

ВКФ ТОВ "Велта" входить до складу Velta Holding US Inc.

ТОВ "Велта Холдінг" належить 100% ТОВ "ВКФ "Велта". Кінцевими бенефіціарами є три фізособи: Андрій Бродський (60%), Вадим Москаленко (20%) і Віталій Малахов (20%).

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА