16:38 23.06.2021

У Києві "заміновано" Центральний і Південний залізничні вокзали, декілька готелів і ТРЦ

1 хв читати
У Києві "заміновано" Центральний і Південний залізничні вокзали, декілька готелів і ТРЦ

У Києві тимчасово обмежено роботу Центрального та Південного залізничних вокзалів через анонімне повідомлення про мінування, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"Тимчасово обмежено роботу Центрального та Південного залізничних вокзалів у Києві у зв'язку з повідомленням про начебто його мінування. Поїзди курсують за графіком. Посадка пасажирів здійснюється через прилеглі до центральної будівлі переходи", - йдеться в повідомленні "Укрзалізниці" в Telegram.

Пізніше відділ комунікації поліції Києва повідомив, що правоохоронці перевіряють інформацію про мінування кількох об'єктів. На місцях працюють слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками.

"Сьогодні близько 15-ї години на електронну пошту надійшов лист про мінування кількох торговельно-розважальних центрів, Центрального залізничного вокзалу та декількох готелів. За адресою виїхали профільні служби та правоохоронці, які ретельно обстежують території ймовірно замінованих об'єктів на предмет виявлення вибухових речовин чи інших підозрілих предметів", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що за потреби громадян евакуюють.

Події належним чином зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. За результатами перевірки подіям буде надано правову кваліфікацію.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА