Вибори
18:59 29.01.2019

Вадим Рабінович: Ми висунули єдиного кандидата від опозиції

2 хв читати
Вадим Рабінович: Ми висунули єдиного кандидата від опозиції

Завдання партії "Опозиційної платформи - За життя" полягає в тому, щоб зупинити війну на території України, заявляє засновник партії Вадим Рабінович, зазначаючи при цьому важливість висунення єдиного кандидата від опозиційних сил на президентських виборах.

За його словами, у сьогоднішнього надзвичайного з'їзду партії кілька цілей. "Перше, без чого не буде країни - це мир. І завдання номер один нашої партії - зупинити війну і повернути в Україну мир", - сказав В.Рабінович, виступаючи на з'їзді партії "Опозиційна платформа - За життя".

"Друге: як таке могло статися, що країна, яка була в п'ятірці світових промисловостей, сьогодні знаходиться "в хвості" африканських країн?", - наголосив В.Рабінович, додавши: "Сьогодні ми зібралися за тим, щоб з цим покінчити, щоб це перемогти".

За його словами, "на своєму прикладі саме ми показали, як особисті амбіції повинні відійти на другий план перед інтересами країни і виборців". "Ми, мабуть, перші і єдині в Україні, хто сказав: давайте об'єднаємося на одній платформі, підемо разом до перемоги ... Дуже важливо те, що ми змогли висунути єдиного кандидата від опозиції. Сьогодні ми повинні подивитися на те, що відбувається з нашою країною, що відбувається на наших очах, зрозуміти і усвідомити свою відповідальність, сісти в один човен. Між нами хочуть внести розбрат, але ніколи цього не буде!", - підкреслив В. Рабінович.

Ще одним важливим питанням політик назвав економічну ситуацію в Україні. "Економічна політика, яку сьогодні проводять в Україні - це політика убивства держави ... Не можна так керувати країною! Не можна так будувати країну - навіть будівництво сараю вимагає плану. Так, ми готові потерпіти, але нам потрібно знати, що завтра ми будемо жити у величній Україні", - підкреслив він.

У зв'язку з цим В. Рабінович запропонував делегатам з'їзду і виборцям "збудувати сильну незалежну Україну - Швейцарію східної Європи". "Нам потрібен один рік, щоб стабілізувати ситуацію, а наступні роки будуть роками підйому", - сказав він.

"Ми не ідеальні, але ми абсолютно точно кращі сьогодні, тому що ми можемо принести мир ... І коли ви, українці, підете на виборчі дільниці, подивіться, подумайте серцем, хто сьогодні може принести мир, а хто тільки говорить про це", - закликав політик.

"Я хочу, щоб сьогодні і на всю виборчу кампанію - і президентську, і парламентську - запам'ятали одну річ: "золотий ключик" від миру, від процвітання знаходиться в "Опозиційної платформи - За життя ". Ми цим ключем відкриємо двері, яка поведе нашу країну до процвітання", - резюмував В. Рабінович.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА