Вибори
18:25 01.02.2019

Вілкула облили зеленкою в Бердянську, нападника доправили до поліції

2 хв читати
Вілкула облили зеленкою в Бердянську, нападника доправили до поліції

Активісти партії "Національний корпус" облили зеленкою кандидата в президенти від партії "Опозиційний блок - Партія миру та розвитку" Олександра Вілкула в м. Бердянську Запорізької області.

"Протидія російському реваншу: Олександра Вілкула "тепло зустріли" в Бердянську", - йдеться в повідомленні на сторінці "Нацкорпусу" в соцмережі Facebook, проілюстрованому фотографіями з місця нападу, в результаті якого обличчя політика виявилося забрудненим зеленкою.

У партії також заявили, що спільно з місцевою молоддю та ветеранами АТО зірвали зустріч О.Вілкула з жителями селища Мангуш Донецької області.

"Вілкул зі своєю командою їздить Україною та закликає людей до капітуляції перед РФ. Українці бачили такі зібрання в 2014 році, після яких відбулася окупація Криму та розпочалася війна. Зараз ми не маємо права на другу помилку!.. Сепаратистам вистачає нахабства їздити з проросійської агітацією Приазов'ям, але схід України був і буде українським", - йдеться в повідомленні.

У поліції повідомляють, що встановили особу нападника - це місцевий житель 1985 р. н., його вже доправили до Бердянського відділу поліції. "Наразі встановлюються всі обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження та затримання правопорушника", - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, кілька десятків городян заблокували вхід до палацу культури на Азовському проспекті в місті, в якому мала відбуватися зустріч кандидата з місцевими жителями. Коли кандидат вийшов зі свого автомобіля, його не пропустили до зали та облили зеленкою.

"Незалежно від політичних поглядів і смаків звертаємося до громадян бути ввічливими один до одного, толерантними та не піддаватися на провокації. Нікому не дозволено здійснювати правопорушення та злочини. На кожен факт поліція реагуватиме миттєво та згідно з чинним законодавством", - йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Запорізької області

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА