09:48 14.02.2019

Єпископ Гедеон з УПЦ (МП) вилетів до Франкфурта

1 хв читати

 Архієрей Української православної церкви (Московського патріархату) єпископ Макарівський Гедеон (у миру - Юрій Харон), якого напередодні не пустили в Україну, в четвер уранці вилетів зворотним рейсом до Франкфурта, повідомив спікер Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

"Сьогодні вранці, о 6.30, Юрій Харон (єпископ Гедеон) вилетів зворотним рейсом до Франкфурта. Вилетів самостійно, без примусу, в доброму здоров'ї та гуморі. Обіцяв повернутися", - написав О.Слободян на сторінці у Facebook у четвер.

Як повідомлялося, 13 лютого близько 18.00 у міжнародному аеропорту "Бориспіль" під час оформлення пасажирів рейсу, який прибув із Франкфурта, стосовно єпископа Гедеона прикордонники виконали доручення одного з правоохоронних органів і вилучили його український закордонний паспорт, оскільки в нього громадянство кількох країн.

Під час співбесіди з’ясувалося, що затриманий "займається антиукраїнською пропагандою і є активним адептом "руского міра".

На сторінці єпископа Гедеона у Facebook викладено фотокопію протоколу вилучення (затримання) документа, в якому зазначено, що прикордонники виявили в нього паспорт для виїзду за кордон, який значиться як загублений. Зокрема, в протоколі міститься інформація про те, що цей документ на ім'я Юрія Харона, за даними управління Державної міграційної служби у Волинській області, внесений до обліку серед загублених, вкрадених, оголошених недійсними паспортних документів і підлягає вилученню.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА