13:52 15.02.2019

Тимошенко закликала Луценка піти у відпустку на час передвиборчої кампанії

2 хв читати
Тимошенко закликала Луценка піти у відпустку на час передвиборчої кампанії

Лідерка партії ВО "Батьківщина", кандидат у президенти України Юлія Тимошенко заявляє, що Генеральна прокуратура "штампує" проти неї справи як проти головного конкурента нинішнього глави держави на президентських виборах 31 березня.

"Читаю новини: Луценко доручив САП перевірити заяву про "імовірний злочин" Тимошенко. Хто не в курсі - йдеться про американських лобістів, які нібито працювали на мою користь. Події майже річної давності! Навесні минулого року я дізналася про те, що хтось у США найняв лобістів для допомоги Україні і мені. 10 квітня 2018 року я звернулася до найнятої компанії з повідомленням про неможливість співпраці, оскільки контракт був укладений без мого відома і без моєї санкції. Шкода, що генеральний прокурор не може зробити елементарний пошук у Google, перш ніж гучно заявляти про «злочини»", - наводить слова Ю.Тимошенко прес-служба партії в п'ятницю.

Вона заявила, що нова влада застосовує проти неї технології, відпрацьовані ще за часів колишнього президента України Віктора Януковича.

"Я би все-таки рекомендувала Юрію Віталійовичу (генеральному прокурору Ю.Луценку - ІФ) дослухатися нашої дружньої поради і піти у відпустку на час виборчої кампанії. А то якось незручно виходить - він спочатку палко підтримує Петра Олексійовича (президента України Петра Порошенка - ІФ) на його висуванні, а потім одну за одною штампує висмоктані з пальця справи проти його головних конкурентів", - сказала Ю.Тимошенко, закликавши "програвати достойно".

Раніше цього дня Генпрокуратура України повідомила, що направила Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП) заяву про скоєння кримінальних злочинів лідеркою партії ВО "Батьківщина" Ю.Тимошенко для належного розгляду та ухвалення рішення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА